Mijn naam is Victor Velt en ben sinds 2009 bezig met fotografie.

Omdat ik zelf veel aan sport deed en dan voornamelijk wielrennen, was het vanzelfsprekend dat je daar ook foto’s van gaat maken. Zodoende ontstond er de liefde voor sportfotografie. Als je dan je foto’s gaat publiceren en het blijkt dat mensen het erg waarderen zichzelf in actie te zien, dan is de volgende stap om een eigen website te hebben om daar je foto’s aan te bieden. En zo geschiedde in 2011!

VV lucida sans final zwart (PANTONE 7449 C)Echter kreeg ik ook steeds vaker de vraag of ik een familiereportage wilde komen maken, bij een bruiloft of ander feest wilde fotograferen. En zolang dat mogelijk was ben ik daarbij aanwezig geweest om een mooie reportage te gaan maken.

Uiteindelijk in 2014 het besluit genomen om een officieel bedrijf te worden met Victor Velt fotografie en heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Nu, een paar jaar verder houd ik me nog steeds bezig met sportfotografie, maar ook steeds meer met portret-, bruids-, en productfotografie. Voor mooie portret-, en bruidsfoto’s kunt u ook eens kijken op de website weddingartbyvictor.nl Op deze website bieden we u diverse mogelijkheden. Ook voor familie-, vrienden-, en bedrijfsreportagereportages.

Mocht u geintereseerd zijn in de mogelijkheden van Victor Velt fotografie, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier